Om verksamheten

Om verksamheten

För 15 år sen startade vi, 6 glada människor, Sagolunden. Vi hade en enorm tur & fick hyra den underbara, gamla läkarvillan på KVS området i Vejbystrand. Här har vi boat in oss & nu har som sagt 15 år gått.

Under årets lopp har det förändrats en del. Vår kära kokerska Irene har slutat & ersatts av vår kokerska Camilla. Vi har också anställt två nya pedagoger & är ett glatt gäng som är väldigt glada för våra jobb.

Våra 3 ledord som genomsyrar verksamheten är TRYGGHET, KÄRLEK & EMPATI. Hjärta

Detta är det viktigaste för att barnen ska må bra, ha roligt, lära sig nya saker & få vara barn!!! Givetvis följer vi Läroplanen för förskolan ( Lpfö 98).

Vårt fina "Villa Villekulla hus" inbjuder till många olika roliga lekar. Här är många rum som tex atelje, dockis, gymparum m fl. Det kan vara fullt ös i ett rum medan det i rummet bredvid är lugn sagoläsning eller massage. Här finns alltid något att hitta på beroende på vilket humör barnet är på. Ler

Även vår stora, fina trädgård erbjuder massor av roliga äventyr. Vi har bla. rutshkanor, roliga cyklar, sandlådor & en mysig skog. Det händer många spännande saker här varje dag.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ingela | Svar 22.03.2016 18.38

All kärlek till Sagolunden som, tillsammans med oss föräldrar, formar empatiska barn, som respekterar både andra och sig själv. Bästa förskolevalet!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.03 | 18:38

All kärlek till Sagolunden som, tillsammans med oss föräldrar, formar empatiska barn, som respekterar både andra och sig själv. Bästa förskolevalet!

...
25.01 | 13:26

Hej

Något kanske ni är i behov av,,priserna är inkl moms...fraktfritt över 500kr

Vi leverar direkt till dörren til er förskola

ord pris ert pris

Blöjhink

...
01.04 | 17:57

Hej!

Mitt namn är Therese Carlsson och är utbildad barnskötare. Undrar om ni är i behov av vikarier och om ni i såfall sköter den delen?

Inväntar svar.
Mvh

...
27.08 | 11:08

Hej! Vi hälsar , föräldrar och personal välkomna till gratis info m Active Parenting på Sommarsol 2/9 kl.19-20. Välkomna Ingela & Rosa
(inbjudan kommer i mail)

...
Du gillar den här sidan