Onsdag !

Nu har 3 åringarna blivit Långstrumpor och vi ser fram emot en spännande höst. Vi mjukstarta med sagan om bröderna Brusso, där vi tränade lite av våra basfärger.
En härlig dag för ett midsommarfirande.
En underbar dag med teater, sköldpaddor, fiskdamm, målning och mycket mera😀👍
Idag hade barnen lust att måla på staffli, så då gjorde vi det! Lite experimenterande blev också, vatten lite färg och en aning diskmedel, blev en härlig upplevelse! Vi blåste med sugrör så det blev massor med bubblor, vi öste med olika mått, hällde och drällde! Kul, det får vi göra om!😃
Äntligen tisdag! Det är så roligt att gå upp och ha gympa och att sen få leka vidare i kuddis! Idag blev det först fingerramsor sen lekte vi Hundens ben och till sist avslutade vi med Hoppaloppa bandet!

Senaste kommentarer

22.03 | 18:38

All kärlek till Sagolunden som, tillsammans med oss föräldrar, formar empatiska barn, som respekterar både andra och sig själv. Bästa förskolevalet!

...
25.01 | 13:26

Hej

Något kanske ni är i behov av,,priserna är inkl moms...fraktfritt över 500kr

Vi leverar direkt till dörren til er förskola

ord pris ert pris

Blöjhink

...
01.04 | 17:57

Hej!

Mitt namn är Therese Carlsson och är utbildad barnskötare. Undrar om ni är i behov av vikarier och om ni i såfall sköter den delen?

Inväntar svar.
Mvh

...
27.08 | 11:08

Hej! Vi hälsar , föräldrar och personal välkomna till gratis info m Active Parenting på Sommarsol 2/9 kl.19-20. Välkomna Ingela & Rosa
(inbjudan kommer i mail)

...